Ako ste se umorili od svakodnevnice gradskog života i želite mir i odmor u tišini prirode, onda je Nacionalni park “Kozara” pravo mjesto za Vas.
Planinarenje, biciklizam, šetnje u predivnom ambijentu kozaračkih šuma, te vrhunska usluga i ponuda objekata za smještaj, učiniće Vaš boravak na Kozari potpunim.
Posjetiocima i ljubiteljima prirode na raspolaganju su hotel Monument i pansion Bijele vode koji nude smještaj u komfornim sobama, restorane sa bogatom ponudom i ostale pogodnosti i usluge.
Za one koji traže drugačiji način smještaja na raspolaganju su bungalovi izgrađeni u karakterističnom planinskom stilu.

 Više o smeštajnim kapacitetima:

Bungalovi NP Kozara

Nacionalni park “Kozara” nudi Vam odmor u tišini i ljepoti prirode uz smještaj u bungalovima okruženim visokim stablima četinara. 

Izgrađeni od drveta, sa spuštenim krovovima savršeno se uklapaju u ambijent.

Svaki bungalov je kapaciteta 6 ležaja i na raspologanju ima kuhinju, trpezariju i kupatilo u prizemlju, te dvije sobe na spratu.

4 ležaja

Upit +387 (0)52 480 680

Hotel Bijele vode - Mrakovica

Motel Bijele vode smješten je na Mrakovici, na oko 200 m od Memorijalnog kompleksa. Raspolaže sa 11 savremeno opremljenih soba sa francuskim ležajem, hidromasažnom kadom i tušem.

Motel plijeni pažnju posjetilaca svojim izgledom koji se stapa sa prirodnim okruženjem.

Planinarski dom Kotlovača

Planinarski dom Kotlovača, koji se nalazi na istomenoj lokaciji pored rječice Kotlovače, pruža idealan smještaj za planinare i sve ljubitelje prirode. Udaljen je 1300 m od glavnog puta prema Mrakovici, kvalitetnim makadamskim putem. 

Dom trenutno raspolaže sa 43 ležaja razmještena u jednu kolektivnu spavaonicu i četiri sobe. Dom ima opremljene sanitarne čvorove, kuhinju te etažno grijanje. Korisnicima su na raspolaganju i sala sa oko 60 mjesta kao i potpuno opremljena konferencijska sala za 20 osoba. 

Dom je otvoren vikendima i po dogovoru. Planinarskim domom upravlja Planinarsko društvo „Klekovača“ iz Prijedora