Ako ste se umorili od svakodnevnice gradskog života i želite mir i odmor u tišini prirode, onda je Nacionalni park “Kozara” pravo mjesto za Vas.
Planinarenje, biciklizam, šetnje u predivnom ambijentu kozaračkih šuma, te vrhunska usluga i ponuda objekata za smještaj, učiniće Vaš boravak na Kozari potpunim.
Posjetiocima i ljubiteljima prirode na raspolaganju su hotel Monument i pansion Bijele vode koji nude smještaj u komfornim sobama, restorane sa bogatom ponudom i ostale pogodnosti i usluge.
Za one koji traže drugačiji način smještaja na raspolaganju su bungalovi izgrađeni u karakterističnom planinskom stilu.

 Više o smeštajnim kapacitetima:

Hotel Bijele vode - Mrakovica

Motel Bijele vode smješten je na Mrakovici, na oko 200 m od Memorijalnog kompleksa. Raspolaže sa 11 savremeno opremljenih soba sa francuskim ležajem, hidromasažnom kadom i tušem.

Motel plijeni pažnju posjetilaca svojim izgledom koji se stapa sa prirodnim okruženjem.

Bungalovi NP Kozara

Nacionalni park “Kozara” nudi Vam odmor u tišini i ljepoti prirode uz smještaj u bungalovima okruženim visokim stablima četinara. 

Izgrađeni od drveta, sa spuštenim krovovima savršeno se uklapaju u ambijent.

Svaki bungalov je kapaciteta 6 ležaja i na raspologanju ima kuhinju, trpezariju i kupatilo u prizemlju, te dvije sobe na spratu.

4 ležaja

Upit +387 (0)52 480 680

Planinarski dom Kotlovača

Planinarski dom Kotlovača, koji se nalazi na istomenoj lokaciji pored rječice Kotlovače, pruža idealan smještaj za planinare i sve ljubitelje prirode. Udaljen je 1300 m od glavnog puta prema Mrakovici, kvalitetnim makadamskim putem. 

Dom trenutno raspolaže sa 43 ležaja razmještena u jednu kolektivnu spavaonicu i četiri sobe. Dom ima opremljene sanitarne čvorove, kuhinju te etažno grijanje. Korisnicima su na raspolaganju i sala sa oko 60 mjesta kao i potpuno opremljena konferencijska sala za 20 osoba. 

Dom je otvoren vikendima i po dogovoru. Planinarskim domom upravlja Planinarsko društvo „Klekovača“ iz Prijedora